Osagian aluminiumkanoter - En helsvetsad kanot av högsta kvalitet för bästa tänkbara hållbarhet

Osagian 17 STD är en helsvetsad kanot där allt är tillverkat i aluminium. Kanoten är mycket stark och utan svagheter då även sätenas konstruktion är tillverkade i samma material som kanoten i övrigt. Osagian 17 STD är en kanot av högsta kvalitet som är byggd för de tuffaste förhållandena.

Osagian Canadian Classic Canoe - En ny och helt överlägsen aluminiumkanot på den Svenska marknaden

Osagian är sedan länge en etablerad tillverkare av aluminiumkanoter i USA. Nordic Discovery är sedan 2013 Osagians representant och återförsäljare i Sverige.

Osagian Canadian Classic Canoe - Den ultimata expeditionskanoten

Osagian Classic Canoe är en stark, stadig och stabil aluminiumkanot som har stor utrymmeskapacitet för campingutrustning och mat. Den perfekta kanoten för längre kanotturer.

Osagian Canadian Classic Canoe - Kanoternas Rolls Royce

Kanoterna tillverkas i bästa möjliga material och är producerade av marknadens bästa kanottillverkare.

Förutom försäljningen av Osagian Canoes på den Svenska marknaden så finns Osagian Canoes till uthyrning på Nordic Discoverys Kanotcentral.

Hur betygsätter vi produkten: "Det går inte hitta något bättre. Osagian Canadian Classic Canoe är kanoternas Rolls Royce"

Nordic Discoverys kanotuthyrning >>

En underhållsfri kanot med lång livslängd

Osagian är namnet på indianstammen som en gång hade sina bosättningar i Missouri. Kanoten är underhållsfri och har en mycket lång förväntad livslängd.

Osagian Kanoter - Kanadensare i världsklass 

 

Typ av kanotKanadensare
FabrikatOsagian
NamnOsagian 17 STD
Längd5,18 m
Bredd91 cm
Vikt36 kg
Plåttjocklek1,27 mm
Kapacitet365 kg
MaterialAluminum
Sjöduglig för3 personer
Antal säten2-3

Osagian 17 STD - En osänkbar, kontrollerad och godkänd kanot

Kanoten Osagian 17 STD är osänkbar och godkänd av Det Norske Veritas (kontrollenheten för båtars sjösäkerhet och sjöduglighet i Skandinavien).

Priser

Kanadensaren Osagian 17 STD med 2 fasta säten 21 495 kr
Osagian kanadensarpaddlar500 kr
Flytvästar500 kr
Totalpris för kanot, 2 paddlar och 2 flytvästar23 495 kr
1 extra fast mittensäte 1 500 kr

Två mycket goda skäl till att välja av en Osagian kanot

Osagian kanoter har tillverkats i Missouri och funnits på den Nordamerikanska marknaden sedan 1976. Osagian kanoterna introducerades på den Europeiska marknaden 2013. Till och med 2013 fanns endast en tillverkare av aluminiumkanoter på den svenska marknaden. I jämförelse med den andra fabrikören är Osagian kanoterna byggda på ett starkare sätt och säljs till ett pris som ligger ungefär 2000 kronor lägre än gällande pris på den svenska marknaden. Två mycket goda skäl till valet av en Osagian kanot.

Prova Osagian Kanadensaren 

Osagian Kanadensaren 17 STD finns för uthyrning på Nordic Discoverys Kanotcentral i Bergslagen. 

Vägbeskrivning >>

Läs om kanotlederna i Naturreservatet  Malingsbo - Kloten >>

Osagian canadensaren, en stark och pålitlig isbrytare

 

Boka Osagian Kanadensaren 17 STD

21 495 kr /kanot

23 495 kr med 2 paddlar och 2 flytvästar.

Osagian Cassic Canoe 17 STD

Osagian 17 STD med 2 fasta säten. Längd 518 cm, bredd 91 cm, vikt 36 kg, kapacitet 365 kg. Pris: 21 495 kr.

 

Osagian 17 STD med 3 fasta säten. Längd 518 cm, bredd 91 cm, vikt 36 kg, kapacitet 365 kg. Pris: 22 995 kr.

Andra Osagian kanoter till försäljning

Osagian 15 STD med 2 fasta säten. En kortare kanot som är lättare att manövrera för en person. Osagian 15 STD kan också paddlas av 2 personer, men är en mindre kanadensare som är designad för i första hand ensampaddling. Längd 458 cm, bredd 91 cm, vikt 33 kg, kapacitet 264 kg. Pris: 20 445 kr.

 

Osagian 12 Solo. En öppen singelkajak. Längd 366 cm,  bredd 76 cm, vikt 21 kg, kapacitet 181 kg. Pris: 11 995 kr.

 

Osagian 16 STD Fisherman med 2 fasta säten. En kanot som har ett rakt slut i aktern i avsikt att främja användandet av en båtmotor. Längd 490 cm, bredd 91 cm, vikt 36 kg, kapacitet 350 kg. Pris: 24 245 kr.

Vilken kanot ska vi välja?

Genom alla tider har olika kanotfabrikörer exprimnenterat med att ta fram den optimala kanoten. Man har provat sig fram och tillbaka, men kommer alltid tillbaka till en "oslagbar"ursprungsform. På Osagian Canoes kallar vi kanoten med den optimala ursprungsformen för Osagian STD 17. Om ni ska ha en kanot för 2-3 personer så är det Osagian STD 17 som gäller.

Boka eller ställ frågor om Osagiankanoterna

/

Lagerstatus för Osagian kanoter just nu

+ 10 Osagian 17 STD med 2 fasta säten.

+ 10 Osagian 17 STD med 3 fasta säten.

4  Osagian 15 STD med 2 fasta säten.

 Utbudet av kanoter är under rådande världsläge begränsat. Vid förbokning försäkrar du dig om en kanot och påverkas inte av eventuella prisändringar.

Mängdrabatt och fri frakt

Vid köp av 5 Osagian 17 STD och fler är nettopriset 16 000 kr/kanot för momsregistrerade företag (20 000 kr/kanot inklusive moms).

Fri frakt  gäller till samtliga platser i Mellansverige vid köp av 10 kanoter och fler.

Kanotleverans till norra Sverige

I avsikt att få ner fraktkostnaden norrut så är nyckeln för norrlandsleveranserna, samordning, förbokning och planering. Väntelista finns, vi kör när släpvagnen är full.

Uthyrningskanoter till salu

Hasle PE 530 är en uthyrningskanot som vi i begagnat skick avyttrar till ett bra pris. Läs om Hasle PE 530 >>

Anledningen till avyttringen är ett utbyte av kanotflottan från Hasle PE 530 till Osagian 17 STD. En förpliktelse som ligger i linje med Nordic Discoverys åtagande som Svensk representant och återförsäljare för Osagian kanoter i Sverige.

När Hasle PE 530 kanoterna nått en viss slitningsgrad så uppgraderar vi med nytt material och säljer kanoterna som varit i flottan ett tag. På så sätt ser vi till att alltid ha bästa skicket på kanoterna i flottan, men det ger också en bra chans att komma över en begagnad kanot till ett bra pris. Ett pris som kan jämföras med priset på en ny Osagian 17 STD, som ligger mer än tre gånger högre. Funktionsmässigt fungerar de begagnade kanoterna lika bra som nya kanoter. Anledningen till avyttring är av estetisk natur, då vi vill hålla en hög klass på kanoterna i uthyrningsflottan.

Just nu finns ett fåtal kanoter till försäljning.

Boka Hasle Kanadensaren PE 530

7000 kr /kanot

2 paddlar och 2 flytvästar är inkluderade.

Uthyrningskajaker till salu

Rainbow Oasis Expedition är en uthyrningskajak som vi i begagnat skick avyttrar till ett bra pris. Läs om Oasis Expedition >>

När kajakerna uppnått en viss slitningsgrad så uppgraderar vi med nytt material och säljer kajakerna som varit i flottan ett tag. På så sätt ser vi till att alltid ha bästa skicket på kajakerna i flottan, men det ger också en bra chans att komma över en begagnad kajak till ett bra pris. Funktionsmässigt fungerar kajakerna som säljs precis lika bra som nya kajaker. Anledningen till avyttring är av estetisk natur, då vi vill hålla en hög klass på kajakerna i uthyrningsflottan.

Just nu finns ett fåtal kajaker till försäljning. 

Boka Rainbow Oasis Expedition kajaken

5500 kr /kajak

1 paddel, 1 flytväst och 1 kapell är inkluderade.

Swedish Adventures