Uthyrning av mountainbikes och cyklar i Naturreservatet Malingsbo - Klotens vildmark

I Naturreservatets Malingsbo - Klotens vildmark  cyklar du på

finns en mängd gamla fina och trafikfria timmervägar, som lämpar sig utmärkt för cykelturer med mountainbikes och vanliga cyklar.

Logi vid cykelledernas startpunkt

Wilderness Lodge ligger vid cykelledernas startpunkt, och är den perfekta cykelbasen, när du cyklar en cykelled per dag. Wilderness Lodge är också att rekommendera natten före och efter cykelturerna.

www.wildernesslodge.se

Cykla med logi längs cykellederna  

I byn Nyfors finns möjligheten att stanna över natten på River Loge. River Lodge ligger halvvägs längs den 64 km långa cykelleden Nyforsleden och den 47 km långa Malingsbo-Kloten Nature Reserve trail.

www.riverlodgesweden.se 

Cykellederna är inte markerade i naturen och rekommendationen är att ladda ner lederna i din GPS eller telefon.

Om nedladdning inte är möjlig är alternativet att cykla med en detaljerad karta. Detaljerade kartor är inkluderade i cykel och mountainbikehyran, men finns även till uthyrning på Nordic Discovery's Äventyrscentral.

Möjligheterna till spännande cykelturer i Naturreservatet Malingsbo - Kloten är många. Det brukliga tillväggångssätet är att du talar om hur långt du önskar cykla och vi markerar rekommenderad rutt på detaljerade kartor.

Se kartan över Naturreservatet Malingsbo - Kloten >>

Med hjälp av cykel hittar du till många av Naturreservatets Malingsbo - Klotens fina "smultronställen". Vägarna i svart på kartan är grusvägar, och rekommenderas för cykling. Vandringslederna i Naturreservatet Malingsbo-Kloten är lämpliga för vandring och inte för mountainbike.

Det enda bra alternativet för mountainbiking på stig är slingan runt det lokala elljusspåret på 2,5 km.

Uthyrning av mountainbikes och cyklar i Naturreservatet Malingsbo-Kloten

Mountainbikecyklarna är Yosemite X-trail 29 med 24 växlar.

Cyklarna är rejäla Yosemite Cruisers med breda däck och en växel.

Hjälm och detaljerad karta är inkluderade i cykel och mountainbikehyran. Cykelväskor på 90 liter finns som inkluderat tillval i cykelhyran.

Prislista

 Dag (9.00 - 19.00)Vecka
Cykel2001200
Mountainbike4002400

Vargspillning längs cykelleden i Naturreservatet Malingsbo-Kloten.

Book bicycles & mountainbikes

Nordic Discoverys Svenska Facebooksida

Facebooksidan uppdateras löpande med foton och filmer. För direkt och snabbare information är rekommendationen att följa Facebook bloggen nedan:Från civilisationen till startpunkten för cykellederna

Åk tåg till Kopparberg och cykla till startpunkten för cykellederna 25 km bort. Priset för att få cyklar och mountainbikes transporterade till eller från Kopparberg är 300 kr/cykel.

Swedish Adventures